top of page

Zangles

Persoonlijk, betrokken, relaxed, humor en professionaliteit. 
Hier hecht ik veel waarde aan en dat vind ik dan ook belangrijk in mijn lessen.


Tijdens de zangles zul je techniek leren om je stem op een goede, gezonde manier te leren gebruiken. Want als zanger of zangeres is gezond stemgebruik wel zo handig. 

Ik werk volgens het Universal Voice System. Hierin wordt met duidelijke en makkelijke termen inzichtelijk gemaakt wat je op technisch gebied nog kan leren. 

 

 In juli 2022 ben ik officiëel afgestudeerd aan het Universal Voice Institute.
Op dit moment ben ik de jongste 'Certified Master Teacher' in het Universal Voice Systeem in Nederland
.

Meer over dit systeem vind je op:  https://universalvoice.nl/uv-system/


 Omdat zingen meer is dan alleen het leren van techniek, zullen we aan de slag gaan met dynamiek, timing, eigenheid en tekstinterpretatie. Of misschien wil je je wel verdiepen in studiozang of koortjes zingen.. Mogelijkheden genoeg!
Mijn specialisatie is pop, maar natuurlijk is iedereen welkom. 

 

Ik bied individuele lessen aan van 30, 45 en 60 minuten.

Je kunt ervoor kiezen om wekelijks op les te komen, maar je kan bijvoorbeeld ook 1 keer in de 2 weken komen, als dat beter in je planning past.

De lessen vinden bij mij thuis plaats. 

Check hier de

Prijzen zijn excl. 21% BTW voor personen boven de 21 jaar.

Master-Teacher-Button-1.jpeg

Marloes, 31

Fleur motiveert en inspireert om het beste uit mezelf en mijn stem te halen. De lessen zijn altijd heel fijn en gezellig. Samen hebben we ervoor gezorgd dat ik op en top voorbereid was voor mijn eerste professionele optreden. Fleur daagt je uit om alles uit jezelf te halen. Ze is een hele professionele, flexibele coach waar ik me vanaf het eerste moment op mijn gemak voelde. Ik ben onwijs blij met haar als coach!
bottom of page